Linea MammaBaby® Baby Sun Travel Kit

Linea MammaBaby® Baby Sun Travel Kit

29,99

Potovalni komplet Sole Baby vsebuje majhno nepremočljivo potovalno torbico, sončno kremo Albertino ZF 50+ in Giovannino After Sun losjon. Oba izdelka shranite v priročno torbico, ki jo lahko imate več čas ob sebi na plaži.

 

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Najbolj pomembni izdelki za na plažo

Linea MammaBaby® Baby Sun Travel Kit vsebuje izdelke, ki jih ne smete pozabiti ob obisku plaže. Set vsebuje Linea MammaBaby® Sončna krema Albertino ZF 50+ 25ml, Linea MammaBaby® Giovannino After Sun losjon 25ml in priročno potovalno torbico, kamor lahko shranite oba izdelka. Embalaže so primerne za potovanja z letalom, saj so v skladu z veljavno zakonodajo za prevoz tekočin v ročni prtljagi.

Izdelek s certifikatom Cosmos Natural

Cosmos natural je internacionalni standard za BIO in NATUR kozmetiko. Certifikat zagotavlja, da izdelki ne uporabljajo snovi živalskega izvora in niso testirani na živalih. COSMOS standard je nastal v želji po poenotenju zahtev za označevanje naravne in ekološke kozmetike na evropski ravni. Glavni cilj standarda je uporaba sestavin iz ekološke pridelave. 

Linea MammaBaby® je široka linija detergentno-kozmetičnih izdelkov, posebej zasnovana za dojenčke in popolna tudi za odrasle. Vse se je začelo leta 1944 v neposredni povojni dobi, ko je Mariuccia De Feo Olcelli ustvarila svojo farmacevtsko delavnico v tedanjem mestecu Seregno, ob vratih Monze. Prvim izdelkom so takoj sledili številni drugi, ki jih je s spretnostjo in kakovostjo oblikoval njen sin Manlio, farmacevt, ki je razširil proizvodnjo.

Brand

Linea MammaBaby®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Linea MammaBaby® Baby Sun Travel Kit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja