Linea MammaBaby® Milo Bio Cesarino

Linea MammaBaby® Milo Bio Cesarino

6,99

Konjiček imenovan Cesarino je trdo milo za obraz, roke in telo. Na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov je primeren za nego kože novorojenčkov, otrok in odraslih.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Nega za obraz, roke in telo

Linea MammaBaby® Milo Bio Cesarino je trdno milo rastlinskega izvora, formulirano iz organskega riževega škroba ter bogato z vlažilnimi lastnostmi. Idealeno je za nežno in naravno dnevno higieno obraza in telesa ter je primerno za občutljivo kožo dojenčkov in odraslih.

Enostavna in učinkovita uporaba

Nekaj ​​trenutkov z rokami nežno drgnite milo. Vtrite v kožo in sperite z obilnimi količinami vode, dokler koža ne postane čista.

Izdelek s certifikatom Cosmos Natural

Cosmos natural je internacionalni standard za BIO in NATUR kozmetiko. Certifikat zagotavlja, da izdelki ne uporabljajo snovi živalskega izvora in niso testirani na živalih. COSMOS standard je nastal v želji po poenotenju zahtev za označevanje naravne in ekološke kozmetike na evropski ravni. Glavni cilj standarda je uporaba sestavin iz ekološke pridelave.

Sestavine (INCI): sodium palmate, sodium cocoate, aqua, glycerin, oryza sativa (rice) strach, parfum (fragrance), sodium citrate

Linea MammaBaby® je široka linija detergentno-kozmetičnih izdelkov, posebej zasnovana za dojenčke in popolna tudi za odrasle. Vse se je začelo leta 1944 v neposredni povojni dobi, ko je Mariuccia De Feo Olcelli ustvarila svojo farmacevtsko delavnico v tedanjem mestecu Seregno, ob vratih Monze. Prvim izdelkom so takoj sledili številni drugi, ki jih je s spretnostjo in kakovostjo oblikoval njen sin Manlio, farmacevt, ki je razširil proizvodnjo.

Brand

Linea MammaBaby®