Linea MammaBaby® Razkužilni sprej za otroke Mariolino 100ml

Linea MammaBaby® Razkužilni sprej za otroke Mariolino 100ml

8,00

Mavrica imenovana Mariolino je sprej za razkuževanje rok, obraznih mask, oblačil in robčkov. To je izdelek, ki ga morate imeti vedno pri roki, saj je vsestranski in bo zmeraj prišel v poštev. 

 

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Vsestranski sprej za razkuževanje

Linea MammaBaby® Razkužilni sprej je idealen pripomoček kadar čiščenje rok ni mogoče. Posebna formula omogoča, da je izdelek primeren za takojšnjo uporabo, brez potrebe po izpiranju in hitrem sušenju. Sprej je primeren za saniranje maminih rok pri vsaki menjavi plenic, zato ga je vedno priročno imeti v otroški previjalni torbi, sploh, če ste na poti. Uporabite ga lahko tudi za razkuževanje obraznih mask, oblačil in robčkov.

Uporaba brez izpiranja in sušenja

Razkužilo nanesite na dlani in jih manite dokler se popolnoma ne posušijo. Ne pršite neposredno na obraz.

Izdelek s certifikatom Cosmos Natural

Cosmos natural je internacionalni standard za BIO in NATUR kozmetiko. Certifikat zagotavlja, da izdelki ne uporabljajo snovi živalskega izvora in niso testirani na živalih. COSMOS standard je nastal v želji po poenotenju zahtev za označevanje naravne in ekološke kozmetike na evropski ravni. Glavni cilj standarda je uporaba sestavin iz ekološke pridelave. 

Sestavine: Hidroalkoholna raztopina iz 70% alkohola, destilirana voda in rastlinski glicerin z vlažilnimi in hranilnimi lastnostmi. 

Linea MammaBaby® je široka linija detergentno-kozmetičnih izdelkov narejenih z ljubeznijo do otrok ter prepričanja, da je malčkom potrebno ponuditi le najbolj kakovostne kozmetične proizvode. Popolnoma vsi izdelki so biološko izdelani iz rastlinskih ekstraktov iz ekoloških kmetij domačih kmetovalcev. Ta naravna kozmetika ne vsebuje barvil, parabenov, natrijevega sulfata ter drugih škodljivih snovi. Visoka kakovost izdelkov ter privlačna in enostavna embalaža bo vzbudila zanimanje ter veselje vaših malčkov. Celotna kolekcija priljubljenih izdelkov je izdelana v Italiji.

Brand

Linea MammaBaby®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Linea MammaBaby® Razkužilni sprej za otroke Mariolino 100ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja