MODULARNI SISTEM Joie®i-Level™+Joie® i-Quest™z bazo Joie® i-Base™ LX
568,00 Dodaj v košarico

MODULARNI SISTEM Joie®i-Level™+Joie® i-Quest™z bazo Joie® i-Base™ LX

568,00

                                                                         
Popoln sistem varnosti in udobja od rojstva, pa skoraj do prvega šolskega dne! Joie® i-Base™ lx baza je del inovativnega varnostnega sistema Joie®. Predstavlja možnost po principu 3 v 1 za  dojenčke vse od rojstva do 4. leta. Ta sistem sestavljajo baza Joie® i-Base™ lx, ter dva avtosedeža, ki sta združljiva s to bazo: v tem primeru lupinica oziroma avtosedež za novorojenčke Joie® i-Level™ (od 40 do kar 85 cm in manj kot 13 kg) in avtosedež za daljši čas; od rojstva do 4. leta (od 40 do 105 cm). Oba sedeža se lahko namestita v nasprotno smer vožnje, avtosedež Joie® i-Quest™ pa se po 15. mesecu starosti lahko obrne tudi naprej.
Kombinacija lupinice i-Level™, Isofix baze i-Base™ lx in avtosedeža i-Quest™ poskrbi, da je vaš otrok varen, poleg varnosti pa vašemu otroku nudi udobje vse do približno 4. leta starosti. Kombinacija obeh avtosedežev z bazo Joie® i-Base™ lx je popolna tudi z vidika varnosti, saj sta oba podprta z varnostnimi inovacijami blagovne znamke Joie®.
Modularna Isofix baza nudi preprosto nameščanje v vaš avto. Joie® i-Base™ lx bazo preprosto namestite na isofix nastavke v sedežu vašega avta. Barvni indikatorji poskrbijo, da je baza vedno pravilno nameščena in da je pravilno nanjo nameščen tudi avtosedež.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Joie

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Inovativna lupinica Joie i-Level z nadvse priljubljeno lastnostjo: popolnoma ležečim položajem omogoča večje udobje na prvih poteh z vašim malčkom.

Joie i-Level je primerna za vsakodnevno uporabo, saj ponuja dojenčkom popolnoma ležeč položaj z naklonom 157°. Lupinica z vključeno ISOFIX bazo i-Base lx je zanesljiva in varna izbira za vašega novega družinskega člana, saj gre za avtosedež, ki je v skladu z najnovejšimi in najbolj zahtevnimi sodobnimi varnostnimi standard; lupinicai Joie i-Level ustreza i-Size standardu ECE R129/02.

Vašemu malčku bo nudila prijetno in udobno zavetje na prvih poteh tako v kombinaciji z vašim izbranim Joie otroškim vozičkom, kakor tudi na vsakem potovanju z avtomobilom.

Lupinica Joie i-Level je primerna za uporabo od rojstva do malčkove teže 13kg. Lupinico odlikuje super prikladna podaljšana zaščitna strehica z UV zaščito 50+, ki bo vašega dojenčka učinkovito varovala pred soncem in drugimi zunanjimi vplivi. Udobje ponuja mehko oblazinjenje lupinice, njen tekstil je hitro in enostavno snemljiv in pralen.

Dodatno varnost avtosedeža Joie i-Level v primeru bočnega trka zagotavlja patentirano polnilo iz spominske pene Intelli-Fit™, ki je vgrajeno v stranska predela. Lupinica ima tudi snemljiv mehek in udoben vložek za dodatno podporo glave in telesa, tako imenovani Tri-Protect™, ki omogoča trojno zašito okoli predela glave in patentiran dodatek Grow Together™, ki omogoča, da se ob namestitvi 5-točkovnega varnostnega pasu višina vzglavnika avtomatsko prilagodi višini otroka.

Priporočena uporaba:
– Skupina 0+
– Avtosedež od rojstva do 13kg / od velikosti 40 do 85 cm.

Ključne lastnosti:
– Ustreza i-Size standardu ECE R129/02.
– Avtosedež z vključeno ISOFIX bazo i-Base lx.
– Avtosedež je primeren za otroke od rojstva do 85 cm, kar je od 0 do cca. 13 kg.
– 3-stopenjska nastavitev nagiba naslona – do ležečega položaja.
– Avtosedež otroku omogoča tudi popolnoma ležeč položaj vse do 157° naklona, zato je primeren za vsakodnevno uporabo.
– 3-točkovni varnostni pas z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča.
– “Grow Together™” višina vzglavnika se avtomatsko prilagodi višini otroka.
– Nastavljiv naslon za glavo omogoča, da se sedež prilagodi otrokovi višini, nastavljivost višine na tri možne pozicije.
– Podaljšana strehica z UV zaščito 50+ ščiti pred močnim soncem in hkrati zagotavlja optimalno kroženje zraka.
– Dodatno varnost v primeru bočnega trka zagotavlja patentirano polnilo iz spominske pene »Intelli-Fit™”, ki je vgrajeno v stranska dela lupinice.
– Snemljiv mehek in udoben vložek za dodatno podporo glave in telesa.
– “Tri-Protect™” trojna zašita okoli predela glave.
– Udobno oblazinjenje in prijetne tkanine, za še večje udobje otroka v sedežu.
– Montaža v obratni smeri.
– Kompatibilnost z vozički: Nuna Mixx Next, Nuna Triv Stokke Trailz, Stokke Xplory V6, iCandy,
– Priročen ročaj iz ekološkega usnja za enostavno prenašanje lupinice.

Testi in certifikati:
– Sedež skupine 0+.
– Avtosedež Joie i-Level je testiran po standardu ECE R129/02 Avtosedež Joie i-Level je prejel skupno oceno “Dobro” na ADAC / Stiftung Warentest, oceno “Dobro” na QAMTC testu, oceno “Zelo priporočljivo” na TCS testu Testi in certifikati: Sedež skupine 0+ Avtosedež Joie i-Level je testiran po standardu ECE R129/02 Avtosedež Joie i-Level je prejel skupno oceno “Dobro 1,7” na ADAC / Stiftung Warentest.

Prejete nagrade:
– 2018 LovedByParents Best car seat 0+
– 2018 Best Baby and Toddler Gear by Mum – Consumer Choice i-Size Infant Carrier.
– 2018 Best Baby and Toddler Gear by Mum Bronze – i-Size Infant Carrier.
– 2018 Made for Mums awards Gold.

Dimenzije in teža:
Dimenzija avtosedeža:
Globina 72,2 x Širina 44 x Všina 43,5-78,1 cm.
Teža: 9,95 kg (avtosedež + baza).

Nega in navodila:
Sedežna prevleka je zelo lahko snemljiva in pralna v pralnem stroju (max temperatura 30 °).

Brand

Joie

Blagovna znamka Joie je poznana po svoji dostopnosti, a to ne pomeni, da dobite manj za svoj denar. Zajemajo skoraj vse izdelke za dojenčke in malčke, ki jih starši potrebujejo v prvih letih otrokovega življenja, a pri nas so najbolj prepoznavni Joie vozički in avtosedeži. Joie avtosedež i-Spin 360 je prejemnik nagrade »Best in class«, saj je v svoji kategoriji ADAC testa, prejel najboljšo oceno. Priljubljeni Joie avtosedeži so tudi modeli Traver, Every Stage, Verso, Bold in drugi. Voziček Versatrax je v prvi vrsti izredno priljubljen zaradi cenovne dostopnosti, gre pa za voziček, ki ga odlikujeta kompaktnost in funkcionalnost. Zanemariti pa ne smemo niti pestre ponudbe kompaktnih vozičkov; vozički, ki sodijo v skupino športnih vozičkov so Tourist, Pact, Mytrax in Litetrax – vsem je skupna kompaktnost zlaganja, lahkotnost in udobje za malčka ter starša.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “MODULARNI SISTEM Joie®i-Level™+Joie® i-Quest™z bazo Joie® i-Base™ LX”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja