MODULARNI SISTEM Joie®i-Level™+Joie® i-Quest™z bazo Joie® i-Base™ LX

568,00

                                                                         
Popoln sistem varnosti in udobja od rojstva, pa skoraj do prvega šolskega dne! Joie® i-Base™ lx baza je del inovativnega varnostnega sistema Joie®. Predstavlja možnost po principu 3 v 1 za  dojenčke vse od rojstva do 4. leta. Ta sistem sestavljajo baza Joie® i-Base™ lx, ter dva avtosedeža, ki sta združljiva s to bazo: v tem primeru lupinica oziroma avtosedež za novorojenčke Joie® i-Level™ (od 40 do kar 85 cm in manj kot 13 kg) in avtosedež za daljši čas; od rojstva do 4. leta (od 40 do 105 cm). Oba sedeža se lahko namestita v nasprotno smer vožnje, avtosedež Joie® i-Quest™ pa se po 15. mesecu starosti lahko obrne tudi naprej.
Kombinacija lupinice i-Level™, Isofix baze i-Base™ lx in avtosedeža i-Quest™ poskrbi, da je vaš otrok varen, poleg varnosti pa vašemu otroku nudi udobje vse do približno 4. leta starosti. Kombinacija obeh avtosedežev z bazo Joie® i-Base™ lx je popolna tudi z vidika varnosti, saj sta oba podprta z varnostnimi inovacijami blagovne znamke Joie®.
Modularna Isofix baza nudi preprosto nameščanje v vaš avto. Joie® i-Base™ lx bazo preprosto namestite na isofix nastavke v sedežu vašega avta. Barvni indikatorji poskrbijo, da je baza vedno pravilno nameščena in da je pravilno nanjo nameščen tudi avtosedež.
Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brands:Joie
Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!