Nikimotion Autofold športni voziček – Oyster

299,00

Športni voziček Nikimotion Autofold je bil ustvarjen zaradi potreb sodobnih staršev; Autofold združuje dve najbolj pomembni lastnosti, ki ju starši iščejo pri nakupu vozička – lahkotnost izdelka in enostavna uporaba. Autofold je opremljen z večjimi kolesi z vzmetenjem, na dnu ogrodja se skriva prostorna nakupovalna košara, ročaj iz umetnega usnja pa je nastavljiv po višini. Športni sedež je opremljen s podlogo iz spominske pene in pet točkovnim varnostnim pasom. Nastavljiv del za nogice in prilagodljiv naklon hrbtišča bosta vašemu malčku zagotavljala miren in udoben spanec na vseh poteh. Pri Nikimotion pa so poskrbeli tudi za sončno zaščito vaših najmlajših, saj ima Autofold zares veliko strehico s sončno zaščito in dodatnim predelom za zračenje.

Autofold lahko hitro pretvorite v voziček, ki je primeren tudi za novorojenčka, saj lahko nanj namestite košaro za novorojenčka ali lupinico. Košara za novorojenčka in adapterji za lupinico se dokupijo posebej.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Šifra: NIK16-200-0006 Kategorij: , ,

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!