Nomi® Mini varovalna ograjica Temno modra

Nomi® Mini varovalna ograjica Temno modra

39,95

Nomi® Mini varovalna ograjica je kot varna roka okoli vašega dojenčka v času, ko se uči sedeti brez pomoči za mizo. Nomi® Mini varovalna ograjica ustreza novim in strožjim varnostnim standardom, hkrati pa nudi udobno podporo za vašega dojenčka – še vedno pa omogoča prosto gibanje.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Nomi

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Mini ograjica – varna podpora

Nomi® Mini varovalna ograjica je primerna za otroke med 6. in 24. mesecem. Ograjica je kot varna roka okoli vašega dojenčka v času, ko se uči sedeti brez pomoči za mizo. Ustreza novim in strožjim varnostnim standardom, hkrati pa nudi udobno podporo za vašega dojenčka – še vedno pa omogoča prosto gibanje.

Mini ograjica se enostavno pritrdi na sedež Nomi® stolčka in se zelo enostavno umakne, ko je ni več potrebno uporabljati – ko otroku ni več potrebna dodatna podpora in se lahko sam povzpne v stolček in iz njega. Odprtine za noge so zasnovane za največjo varnost v skladu z novimi EN varnostnimi standardi. Zakrivljene konture ustvarijo udoben visok stolček z neomejenim gibanjem, zato bo vaš otrok nedvomno zaposlen pri raziskovanju, okušanju in kretnjah za družinsko mizo.

Majhna kolesa na zadnjih nogah stolčka so edinstvena varnostna funkcija, ki zmanjšuje nevarnost nagiba, če se otrok potisne stran od mize. Upoštevajte, da otroci vedno potrebujejo nadzor odraslih.

Ko se bo otrok pripravljen povzpeti gor in dol s stolčka brez pomoči, je čas, da odstranite Nomi® Mini varovalno ograjico.

Razpoložljive barve: Bela, Črna, Siva, Temno siva, Rjava, Temno oranžna, Temno modra, Ocean modra, Svetlo roza, Lime.

Brand

Nomi

Dodatne informacije

Barva

bela, črna

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Nomi® Mini varovalna ograjica Temno modra”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja