Nuna® Otroški avtosedež Arra™ i-Size 157° z IsoFix z bazo 0+ (0-13 kg) – Frost

349,00

Nemoten spanec dojenčka na prvih družinskih poteh!
Predstavljamo vam inovativno lupinico Nuna Arra z izjemno lastnostjo: ležečim naklonom, ki omogoča večje udobje v času spanja in brezskrbna potovanja z malim zakladkom.
Nuna Arra zagotavlja varnost in udobje, hkrati pa navdušuje s svojo izejmeno funkcionalnostjo. Lupinica s 3 možnimi nakloni dojenčkom v prvem letu ponuja popoln prostor za potovanja. Ležeč položaj z naklonom 157° je odličen za čas prvih mesecev in za čas počitka na poti, pol sedeči položaj pa je primeren za radovedne dojenčke, ki v kasnejših mesecih z zanimanjem opazujejo okolico.
Zanesljiva lupinica Nuna Arra v kombinaciji z bazo s podporno nogo zagotavlja varna potovanja. Nuna Arra izpolnjuje i-Size standard in vašemu dojenčku nudi odlično varnost in zaščito glave tudi v primeru bočnega trka. Lupinica je izdelana iz vzdržljivih in visoko kakovostnih materialov. Za dodatno oporo in varnost je kompletu priložena tudi podporna blazina.
Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!