Nuna® Otroški avtosedež Pipa™ Next i-Size 0+ (0-13 kg) – Ellis

269,00

Zvezda je rojena!
Maja 2020 je najnovejša lupinica Nuna Pipa Next prejela neverjetno ADAC oceno. Resnično lahka, zanesljiva in varna lupinica je presegla vsa pričakovanja. Nuna Pipa Next z Isofix bazo je prejela skupno oceno 1,2 za varnost in postala najbolje ocenjen i-Size avtosedež do 83/85 cm, s SIP sistemom za dodatno stransko zaščito, od leta 2016 dalje.
Nova lupinica Nuna Pipa Next navdušuje s super lastnostmi, kot je zaščitna izvlečna zavesica Dream Drape in težo zgolj 2,8 kg* (*teža brez podporne blazine in strehice).
Zanesljiva lupinica Nuna Pipa Next v kombinaciji z Isofix bazo s podporno nogo, ki je na voljo ločeno, zagotavlja varna potovanja. Nuna Pipa Next izpolnjuje i-Size standard, s pomočjo naprednega avtomatskega SIP sistema pa vašemu dojenčku nudi dodatno zaščito v primeru bočnega trka. Lupinica je izdelana iz vzdržljivih in visoko kakovostnih materialov. Za dodatno oporo in varnost je kompletu priložena tudi podporna blazina.
Nuna Pipa Next omogoča možnost montaže z Isofix bazo za lupinico Nuna Pipa Next ali s pomočjo avtomobilskega varnostnega pasu, zato je tudi potovanje z drugim družinskim avtomobilom ali taksijem povsem enostavno.

Avtosedež Nuna Pipa Next s TUV certifikatom za zračni promet je odobrena tudi za uporabo na letalu.

Na podlagi ADAC testiranj – maj 2020 je nova lupinica Nuna Pipa Next z Isofix bazo prejela izjemno skupno oceno “Dobro” (1,6). Nuna Pipa Next je bila ocenjena tudi brez baze in prejela skupno oceno “Dobro” (2,0). Nuna namenja veliko pozornost premišljeni proizvodnji. Skrbno izbrani, varni, vzdržljivi in do otrok ter okolja prijazni materiali so bistvenega pomena za inovativno blagovno znamko z nizozemskimi koreninami. Nuna Pipa Next je pri preizkusu materialov prejela visoko oceno 1,5 (=Zelo dobro), ki dokazuje preverjeno kakovost materialov, brez prisotnosti škodljivih snovi in kemikalij, visoko praktičnost, udobnost in vzdržljivost.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!