Nuna® Otroški voziček Triv™- Mocha

649,00

Otroški voziček, ki presega klasične potovalne vozičke!
Potovanje z letalom, mestnim prevozom, avtomobilom? Nuna Triv je vsestranski voziček, ki je primeren za vsakodnevna pohajkovanja in družinska potovanja. Otroški voziček Nuna Triv je edinstven voziček, ki združuje udobje velikih športnih vozičkov in kompaktnost lahkih potovalnih vozičkov.

Voziček z udobnim športnim sedežem in mehko podporno blazino iz merino volne je primeren za vozičkanja v vseh letnih časih. Njegova posebnost je sedež za vse letne čase z zračnim sedežem za poletne dni in toplim sedežem z mehko prevleko za hladnejše mesece. Otroški voziček Nuna Triv ponuja kar 4 naklone sedeža in možnost vožnje v obe smeri. Za dodatno udobje so na voljo tudi globoka zaščitna strehica, nastavljiva opora za noge in snemljiv varovalni lok.

Zagotovo vas bo navdušila možnost enoročnega obvladovanja in kompaktnega zlaganja vozička z eno roko. Medtem ko z eno roko držite dojenčka, lahko z drugo v nekaj sekundah zložite voziček. Nuna Triv s težo ogrodja in ring adapterja zgolj 6,6 kg je idealen za urbana potovanja, potovanja z javnim prevozom in letalom.

Voziček nove generacije Nuna Triv spreminja standarde in zagotavlja brezskrbnost za vse potovalne družine. Na naslednjo počitniško destinacijo z novim Nuna Triv! Poletite novim doživetjem naproti in se pustite prijetno presenetiti.

DOBAVLJIVOST: Samo ob prednaročilu!

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!