Nuna® Sena™ rjuha iz organskega bombaža
Nuna® Sena™ rjuha iz organskega bombaža

Nuna® Sena™ rjuha iz organskega bombaža

39,00

Mehka, udobna in nežni dojenčkovi koži prijazna rjuhica iz 100% organskega bombaža je čudovit in nadvse praktičen dodatek za inovativno potovalno posteljico Nuna® Sena™ in Nuna® Sena™ Aire.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Nuna

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Za spanje kot na oblačku

Udobna in zračna rjuha iz 100% organskega bombaža GOTS™ se popolnoma prilega dimenzijam spalno-igralne površine posteljice Nuna® Sena™ in Nuna® Sena™ Aire. Prijazna in mehka bombažna rjuhica za otroško ležišče bo vašemu malčku med spanjem in igro nudila toplino in popolno udobje. Namestitev bombažne rjuhice z elastičnimi robovi je povsem enostavna. Rjuha za otroško posteljico Nuna® Sena™ je primerna za strojno pranje.

Rjuha iz 100% organskega bombaža za prenosno posteljico se lahko namesti na posteljici Nuna® Sena™ in Nuna® Sena™ Aire.

Brand

Nuna

Začetki blagovne znamke Nuna segajo v Amsterdam; njihov prvi izdelek pa je nastal z željo, da bi tudi najmlajši člani družine lahko uživali za mizo. Sedaj je blagovna znamka staršem poznana po svojih kvalitetnih izdelkih za dojenčke in malčke, njena prepoznavnost pa je v zadnjih letih občutno narasla, saj predstavlja dobro povezavo med kakovostjo in ceno. Nuna vozički so prepoznavni po svojem elegantnem dizajnu in funkcionalnosti ter udobju, ki ga nudijo otroku in staršem. Med vozički je izredno priljubljen model Demi Grow, ki je zasnovan tako, da raste z družino. Blagovna znamka je poznana tudi po svojih avtosedežih; Nuna avtosedež z lahkoto prepoznamo, saj je oblikovan izredno elegantno, a hkrati kvalitetno. Avtosedeži izstopajo tudi po izredno dobrih ocenah na testih ADAC, starši pa jih radi izberejo zaradi funkcionalnosti. Med avtosedeži skupine 0+ je izredno priljubljena Nuna Pipa Next, ki velja za najlažjo lupinico na tržišču. V ponudbi lahko zasledimo tudi druge izredno priljubljene izdelke: počivalnik/gugalnik Leaf Grow, prenosno posteljico Sena Aire in nosilko Cudl.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Nuna® Sena™ rjuha iz organskega bombaža”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja