Mali zakladi_Otroška lesena igrača JANOD_Aktivnostna spirala_Ptice_1
Janod® Aktivnostna kocka s spiralo Domače živalice

Janod® Aktivnostna kocka s spiralo Domače živalice

42,99

Janod® je francoska blagovna znamka, specializirana za ustvarjanje tradicionalnih igrač in iger iz lesa in kartona. Prestala je preizkus časa, saj se je prilagodila otrokovim potrebam, ki šele odkrivajo igračke, in spominom staršev, ki so z igračami odraščali.

Aktivnostna spirala s štirimi žicami in čudovitimi motivi domačih živalic bo vašemu malemu zakladu v neverjetno zadovoljstvo.

Po spiralnih žicah po pomikal ptice in kokoši, sonce in jabolka, medtem ko bo v podstavku v obliki kmečkega dvorišča našel pravo mesto za želvo, raco in odpadlo listje. Vsekakor igrača skozi katero prepoznavanje barv, oblik in narave dobi nove razsežnosti.

Igrača je lesena in pobarvana z barvami na vodni osnovi.

Dimenzije: 26 cm x 26 cm x 20,2 cm
Starost: Primerno za otroke od 12. meseca dalje.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Aktivnostna kocka s spiralo Domače živalice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja