Pearhead® Foto sestavljanka s slikami družine

Pearhead® Foto sestavljanka s slikami družine

17,99

Pearhead® Foto sestavljanka pomaga malčku pri spoznavanju različnih oblik, barv in živali. Pod vsako živalico, ki jo je lahko prijeti, bo razkrita fotografija vaše družine!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Spomini odeti v igro

Lesen okvir za fotografije Pearhead® bo shranil vaše najlepše spomine, hkrati pa bo poskrbel, da malčkom ne bo dolgčas. Okvir je popolno učno orodje, ki vašemu malčku pomaga prepoznati različne oblike, barve in živali. Vsak kos, ki ga je enostavno prijeti, bo z dvigom razkril fotografijo vaše dragocene družine. Delčki sestavljanke so različnih geometrijskih oblik, barv in živali, vključno z rumenim kvadratnim medvedom, modro pando v obliki kroga, rdečo žirafo v obliki srca in šesterokotnikom rožnatega leva. Če želite dodati fotografije pod vsak kos sestavljanke, preprosto uporabite delček sestavljanke, jih občrtajte na fotografije, s škarjami izrežite fotografije v pravilni obliki in uporabite dvostranski trak, da jih zalepite na podlago. Igra bo otroku pomagala pri razvoju koordinacije med rokami in očmi, prepoznavanja barv, oblik in živali. Okvir je popolno novo darilo za novopečene starše.

Podjetje, ki poskrbi, da spomini ostanejo za vedno

Znamka Pearhead® je bila ustanovljena leta 1999. Pri podjetju Pearhead® želijo ustvariti pristne in kakovostne izdelke za praznovanje vaših posebnih trenutkov v življenju. Ekipa oblikovalcev, tržnikov in oblikovalcev trendov skrbijo, da njihovi izdelki prinesejo nasmeh na obraz ljudi. Ne glede na to, ali vaš otrok praznuje prvo leto življenja, želite razkriti nosečnost ali želite narediti spomin s hišnim ljubljenčkom, je Pearhead® tu, da spomine shranite na najlepše možne načine.

 

Brand

Pearhead®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Pearhead® Foto sestavljanka s slikami družine”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja