Pearhead Spominska knjiga in set nalepk za prvo leto – Rožice

23,95

Prečudovita in trendi prva knjigica za malčkovo prvo leto, s priloženimi nalepkami. 
Ta ljubka spominska knjiga je odličen način, da ovekovečite vsak trenutek ki ga preživite v družbi vašega malčka. Vključuje 50 papirnatih strani z opisi, kjer dopolnite vse podrobnosti o vašem malčku!
Malčkovo prvo besedo, prvič izgovorjena beseda „mama in očka”, prve korake, vse to in še več zajemite tiste najdragocenejše spomine v spominski knjigi. V prihodnjih letih vas bo vsakič, ko boste odprli knjigo, vsak spomin pripeljal nazaj na dan, ko so se zgodili neprecenljivi trenutki z malčkom!
Vsaka stran vsebuje opise – vodilo za izpolnjevanje. Ta knjiga vključuje tudi 16 nalepk za fotografiranje, eno za vsak mesec otrokovega prvega leta in nekaj bonus nalepk s čudovitimi malimi živalskimi vzorci. Enostavno postavite nalepko na malčkov trebušček in posnemite sliko! Delite z vsemi bližnjimi na družabnih omrežjih in nato natisnite sliko, ki jo želite vključiti v knjigo.
Celotna vizualna podoba knjige je prečudovita, z vzorci rožic, ter je popoln dar za novorojene malčke. Moderen dizajn je zabaven za opazovati malčkove fotografije, ko rastejo in je odličen dodatek k otroški sobici. Na sprednjo stran lahko priložite fotografijo velikosti 8cm x 8cm. Prav tako shranite nekaj najlepših spominov z malčkom, v priloženo mapico na zadnji strani spominske knjige.
Po prvem letu malčka, nadaljujte polnjenje spominov v spominsko knjigo, za vsak malčkov rojstni dan. Celotna knjiga je spiralno vezana in zagotavlja, da se strani ne bodo strgale, ko se bo otrok začel igrati s svojo spominsko knjigo.
Najlepše je, da vsakič ko vašega malčka fotografirate, to lahko delite s celotno instagram skupnostjo, le uporabite #mylittlepearhead in
#pikepoke.

Nikoli ne pozabite na posebne trenutke in vedno skrbite za najlepše trenutke vašega malčka, pri tem vam pomaga Pearhead spominska knjiga za otroke z nalepkami.

  • Dimenzije izdelka: knjiga 26cm x 24cm x 4cm
  • Dimenzije nalepke: 10cm x 10cm
  • Vložek naslovne fotografije: 8cm x 8cm
  • Vključuje 50 strani papirja, brez kislin
  • 16 nalepk za fotografiranje in žepek za shranjevanje spominkov
  • dizajn ribja kost
  • enostavno odlepite in prilepite na malčkovo majčko, delite fotografije s prijatelji in družino
  • spiralna vezava, žice
  • Dimenzije embalaže: 26,5cm x 25cm x 4cm
Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!