Rabbit&Friends Mehka Lučka Medvedek z dalj.upravljalcem in Bluetooth zvočnikom – Bela

Rabbit&Friends Mehka Lučka Medvedek z dalj.upravljalcem in Bluetooth zvočnikom – Bela

39,99

Prikupne in mehke Rabbit&Friends silikonske lučke so namenjene v pomoč mamicam in v veselje malčkom podnevi in ponoči. Ko se vaši malčki bojijo zaspati sami pri ugasnjeni luči, je tukaj lučka, ki priskoči na pomoč in nežno razsvetli temo. Svetilke so v pomoč tudi pri večerni negi malčka, zamenjavi pleničke ali hranjenju dojenčkov, saj ni potrebe po prižiganju glavne luči v prostoru.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prikupne in mehke Rabbit&Friends silikonske lučke so namenjene v pomoč mamicam in v veselje malčkom podnevi in ponoči. Ko se vaši malčki bojijo zaspati sami pri ugasnjeni luči, so tu lučke v obliki medvedka, mucka ali zajčka, ki bodo priskočile na pomoč in nežno razsvetlile temo. Svetilke so v pomoč tudi pri večerni negi malčka, zamenjavi pleničke ali hranjenju dojenčkov, saj ni potrebe po prižiganju glavne luči v prostoru.

Lučke Rabbit&Friends so izjemno prijetne na dotik, ker so izdelane iz visokokakovostnega pralnega silikona s površinsko obdelavo, ki je na otip kot puder. Ob dotiku lučke je občutiti prijetno, skorajda svileno teksturo namesto neprijetne plastične površine. Lučka je mehka in se nikoli ne pregreje, zato je varna za otroke vseh starosti, tudi dojenčke. Mehek material iz certificiranega, varnega silikona brez BPA je primeren za nežno dojenčkovo kožo.

Ko otrok stisne lučko, se bo počutil varno, lučka pa se bo hitro povrnila v svojo začetno obliko. Vsaka lučka je zapakirana v lastno kartonsko škatlo in ovita v pergamentni papir z logotipom Rabbit&Friends.

Nova funkcija zvočnika deluje prek povezave Bluetooth, s katero se lahko povežemo z različnimi brezžičnimi napravami.

Samo z dotikom jo vklopite ali spremenite barvo svetlobe (funkcija dotika deluje pri izklopljeni funkciji zvočnika). Vključen je tudi daljinski upravljalnik, ki vam omogoča spreminjanje barve svetlobe in njene jakosti.

Lučka je prenosna, polnite pa jo lahko s priloženim USB kablom. Popolnoma varna za uporabo, kjerkoli že ste – doma ali na poti, v posteljici ali v šotoru na kampiranju. Vgrajena baterija omogoča, da jo uporabljate tudi tam, kjer ni priklopa za elektriko. Napolnjena sveti do 15 ur. Možnost nastavitve samodejnega izklopa svetilke.

Višina: 16cm

Brand

Rabbit&Friends

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Rabbit&Friends Mehka Lučka Medvedek z dalj.upravljalcem in Bluetooth zvočnikom – Bela”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja