TOYS_7.5-01
Trixie® Ročna lutka Mr. Fox

Trixie® Ročna lutka Mr. Fox

19,95

S Trixie® Ročno lutko razvajajte svojega malčka in njegovo domišljijo. Po igri jo lahko malček uporabi tudi kot ninico, saj je izredno mehkega in na dotik prijetnega materiala.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Trixie

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

S prikupno ročno lutko znamke Trixie® spodbudite malčkovo domišljijo. Skupaj si zamislite najbolj nenavadne zgodbe in na urniku ne bo nikoli dolgčas. Ročna lutka obožuje igro, crkljanje in zabavo.

Blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: sprednji del 100% bombaž, zadnji del 57% bombaž, 38% bambus in 5% elastan.

Dimenzije: 28 cm x 21 cm

Navodila za vzdrževanje: Pranje na 30°C.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Ročna lutka Mr. Fox”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja