Sleepyhead® aktivnostni igralni lok v beli barvi z igračkami Cloud Friends

45,00

 

Mobilni igralni lok Sleepyhead® z igračkami Cloud Friends je odličen dodatek k multifunkcionalnemu gnezdecu Deluxe+ za dojenčka v starosti od 0 do 8 mesecev.

Mobilni lok se pritrdi na gnezdece Deluxe+, nanj pa se obesi viseči igralni set Cloud Friends s ikonami priznanih ilustracij Edit, Jack in Walter. Domiselni igralni set Cloud Friends modernega videza v barvnih odtenkih bo vašega dojenčka navduševal in zabaval. Pomembno je, da novorojenčka od rojstva naprej obkrožajo predmeti in igrače, ki spodbujajo njegovo možgansko aktivnost. Dojenček se bo v varnem in mehkem zavetju gnezdeca zabaval ob opazovanju prijaznih figuric visečega igralnega seta.

Viseči igralni set in mobilni igralni lok sta zelo primerna za novorojenčke, saj stimulirata razvoj dojenčkove motorike in zvočnega ter vizualnega zaznavanja. Pri snovanju in oblikovanju igralnega seta Fuzzy PalsCheeky Chums je sodeloval newyorški ilustrator in vsestranski umetnik Matthew Langille.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!