Stokke® Igralno jedilna podloga White

Stokke® Igralno jedilna podloga White

49,00

Stokke® Igralno jedilna podloga je lahko hkrati igralnica, učilnica in jedilnica v enem. Malček ima za jedilno mizo čisto svoj prostor, ki mu nudi zabavo in učenje, miza pa je ob tem lično zaščitena.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Učenje, zabava, igra in hranjenje

Vedno znova nas navduši, kako zna Stokke® iz popolnoma običajnih izdelkov, kot je pladenj, narediti nekaj izjemnega in neverjetno uporabnega. Stokke® Igralno jedilna podloga je zagotovo eden takšnih produktov, saj z različnimi motivi, ki jih po želji lahko menjate, otroka zabava in uči, ob tem pa poskrbi, da je vaša miza ves čas takšna, kot mora biti. Vaš malček ima tako čisto svoje mesto ob družinski mizi, ki mu omogoča zabavno povezovanje z družinskimi člani. Pladenj se na mizo pritrdi s pomočjo štirih vakuumskih priseskov in se preprosto čisti z vlažno krpo, ko kompletu s pladnjem pa dobite štiri različne motive zanj.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: Uporaba od 6. meseca naprej
Material: Plastika
Navodila za vzdrževanje: Čiščenje z vlažno krpo

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Igralno jedilna podloga White”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja