Stokke® Jedilna podloga EZPZ™ by Stokke® za stolček Tripp Trapp® Soft Grey

Stokke® Jedilna podloga EZPZ™ by Stokke® za stolček Tripp Trapp® Soft Grey

29,00

Stokke® Jedilna podloga EZPZ™ je vsestranska, saj ima hkrati dve vlogi – podloga in skledica v enem. Je odličen pripomoček za malčke, ki želijo jesti sami.

 

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Vsestranska jedilna podloga za manj nereda

Silikonska podloga za hranjene EZPZ™ by Stokke® je eden tistih dodatkov, ki ne sme manjkati v vaši jedilnici. Podloga olajša hranjenje staršem, hkrati pa tudi malčku, ki želi jesti sam in si s priborom, skledicami in kozarčki še ni tako domač. Prednost sta dva ločena predelka, ki spodbujata starše, da naj malčkom postrežejo več različnih vrst hrane. Podloga za hranjene ima dve vlogi in sicer služi, kot podloga in skledica v enem, povsem pa se prilega pladnju za hranjenje Stokke® Tray za stolček Stokke® Tripp Trapp®. Podloga je izdelana iz visokokakovostnega silikona, ki poskrbi, da bo pladenj ostal na mestu. 

ezpz™ by Stokke®, Soft Grey and Soft Mint. Used with Stokke® Tray White for Tripp Trapp®. view 1

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Material: 100% silikon brez BPA, BPS, PVC in ftalatov

Navodila za vzdrževanje: Za najboljše prileganje podloge na pladenj poskrbite za čisto in suho podlogo in pladenj. Bodite pozorni, da podlogo pravilno namestite v okvir pladnja, saj bo sicer varen oprijem onemogočen. Čiščenje z vlažno krpo ali v pomivalnem stroju

Kompatibilno: Stokke® Tray, Stokke™ Munch Snack Pack, Tripp Trapp® Chair Beech, Tripp Trapp® Chair Oak

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Jedilna podloga EZPZ™ by Stokke® za stolček Tripp Trapp® Soft Grey”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja