Stokke® Jedilni set za malčke Munch™ Essentials Soft Mint (3-delni set)

Stokke® Jedilni set za malčke Munch™ Essentials Soft Mint (3-delni set)

35,00

Stokke® Jedilni set za malčke Munch™ vsebuje vse, kar vaš malček potrebuje za hranjenje. 3-delni set bo spodbujal učenje samostojnega hranjenja, izdelki pa so ergonomsko oblikovani za male dlani, da bo postopek še lažji.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Vse kar vaš malček potrebuje za hranjenje

Priljubljen Stokke® Jedilni set Munch™  je 3-delni set, ki ga sestavljajo jedilni pribor, krožnik in kozarček. Žlička in vilica sta ergonomsko zasnovani, da ju lahko majhne dlani enostavno uporabljajo., kozarček pa ima priročen pokrovček proti kapljanju. Vsi izdelki so prevlečeni z visokokakovostnim silikonom, ki ne vsebuje škodljivih snovi, BPA in ftalatov. Zaradi tega vsestranskega materiala je vse odporno na udarce in je odlična izbira za uporabo od obdobja dojenčka do malčka.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Material: visokokakovosten silikon brez BPA, in ftalatov

Navodila za vzdrževanje: Čiščenje s toplo vodo in blagim praškom ali v pomivalnem stroju

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Jedilni set za malčke Munch™ Essentials Soft Mint (3-delni set)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja