Stokke® Kozarčki za igro Flexi Bath® Multicolor

Stokke® Kozarčki za igro Flexi Bath® Multicolor

15,00

Stokke® Kozarčki za igro Flexi Bath® so idealni, da se čas za kopanje spremeni v čas za igro. Izkoristite ta posebni čas za smeh, učenje in povezovanje.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Spremenite čas za kopanje v čas za igro

Stokke® Kozarčki za igro Flexi Bath® bodo naredili kopanje še bolj zabavno. Pisani kozarčki iz mehkega silikona, z zanimivo in raznoliko površino in luknjicami za puščanje vode so ne pogrešljiv dodatek v času kopanja. Vsi kozarčki so varni, brez ftalatov, BPA in drugih škodljivih substanc, zato ste lahko brez skrbi, če se bodo znašli v ustih vaših malčkov.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: Primerni za dojenčke od 4. meseca naprej

Material: Silikon brez BPA, ftalatov in škodljivih substanc

Navodila za vzdrževanje: Dovoljeno pranje v pomivalnem stroju

Brand

Stokke

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Kozarčki za igro Flexi Bath® Multicolor”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja