Stokke® Otroška banjica Flexi Bath® Transparent Pink

Stokke® Otroška banjica Flexi Bath® Transparent Pink

43,00

Stokke® otroška banjica Flexi Bath® je zložljiva in prenosna, zato je primerna za uporabo doma ali na potovanjih. Ima nedrseče dno, s priročnim čepom za odtekanje vode, ki je hkrati tudi indikator temperature, saj je občutljiv na vročino in se obarva glede na temperaturo vode, kar staršu olajša priprave na kopanje.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroška banjica za doma ali za na potovanje

Otroška banjica znamke Stokke®  je primerna za novorojenčke in otroke vse do 4. leta starosti. Zelo je praktična, saj je plosko zložljiva in lahka, kar pomeni, da jo boste lahko shranili in odnesli na potovanje kamorkoli. Ima nedrseče dno, posebnost pa je čep za odtekanje vode, ki je hkrati tudi indikator temperature, saj je občutljiv na vročino in se obarva glede na temperaturo vode, kar staršu olajša priprave na kopanje. Bodite pozorni, saj čep ne nadomešča termometra, zato vedno preverite vodo še sami. Kadar ste v dvomih, uporabite termometer za natančno določanje temperature.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: Primerna za novorojenčke in otroke do 4. leta starosti

Dimenzije: 66 x 24 x 35 cm, zložena: 64 x 24 x 8 cm

Teža: 1.292 kg

Material: polipropilen (PP) in termoplastični elastomer (TPE)

Navodila za vzdrževanje: V banjici uporabljajte le vodo in mila in šampone, ki so deklarirani posebno za dojenčke in malčke. Pred shranjevanjem banjico dobro posušite.

Brand

Stokke

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Otroška banjica Flexi Bath® Transparent Pink”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja