Stokke® Otroški potovalni nahrbtnik Crew™ Pink Lemonade

Stokke® Otroški potovalni nahrbtnik Crew™ Pink Lemonade

59,00

Stokke® Otroški potovalni nahrbtnik Crew™ je popoln nahrbtnik za otroke stare med 2 in 7 let, saj je lahek in ima nastavljive naramnice. Primeren je za kratke izlete ali daljša potovanja.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Nahrbtnik za kratke izlete ali daljša potovanja

Stokke® Otroški potovalni nahrbtnik Crew™ je narejen z namenom, da ga bo lahko malček uporabljal vsepovsod – vzame ga lahko zraven na sprehod v park, v šolo, na počitnice k babici ali pa na dolga potovanja z družino. Nahrbtnik ima en velik predal in dva manjša žepka za boljšo organizacijo, v kompletu pa je tudi vrečka za shranjevanje umazanih čevljev ali oblek. Nahrbtnik ima 2 litra dodatne prostornine, kar še poveča prostor za najnujnejše, ne glede na to kam se vaš malček odpravlja. Nahrbtnik je primeren za uporabo od 2. leta starosti naprej in ker so naramnice popolnoma prilagodljive in podložene, lahko nahrbtnik uporablja otrok vse do okoli 7. leta. Vzdržljiv material, odporen na vodo, omogoči uporabo nahrbtnika v skoraj vsakem vremenu, za boljšo vidnost v temi, pa ima nahrbtnik tudi odsevne elemente.

JetKids™ by Stokke® in setting. On the move. Bundle with BedBox and Crew BackPack. Pink Lemonade and Blue Sky. view 1

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: od 2. – 7. leta starosti otroka

Dimenzije: 22 x 12 x 26cm

Volumen: 6 + 2 l

Teža: 0.38 kg

Material: 100% poliester

Brand

Stokke

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Otroški potovalni nahrbtnik Crew™ Pink Lemonade”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja