Stokke® Potovalna posteljica v kovčku BedBox™ 2.0 Pink Lemonade
169,00 Dodaj v košarico

Stokke® Potovalna posteljica v kovčku BedBox™ 2.0 Pink Lemonade

169,00

Stokke® Potovalna posteljica v kovčku BedBox™ je otroški kovček z otroško posteljo ali naslonom za noge. V petih preprostih korakih spremenite standardni sedež v premium sedež in s tem omogočite otroku udobno potovanje. Otroci si lahko svoj kovček personalizirajo čisto po svojih željah s priloženim setom nalepk.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Udobno potovanje za vse malčke

BedBox ™ je vrhunski otroški kovček z otroško posteljo ali naslonom za noge. Otroku omogoča udoben počitek ali spanje med leti na dolge in kratke razdalje, hkrati pa je dovolj prostoren za shranjevanje najnujnejših otrokovih stvari. V petih preprostih korakih se kovček spremeni v prvovrstni letalski sedež za otroka, vsebuje pa tudi udobno mehko vzmetnico, ki je pralna v pralnem stroju. Malčki ga lahko samostojno vlečejo, saj kakovostna kolesa omogočajo gladko vožnjo. Kadar pa se utrudijo, pa se lahko preprosto vsedejo na kovček in se z vašo pomočjo pripeljejo do željene lokacije. Priložen je tudi zelo priročen trak, v primeru, da morate kovček nesti. Kovček je namenjen otrokom od 3 do 7 let, postelja pa je najbolj primerna za otroke, starejše od 2 let. Uradno so ga odobrile številne letalske družbe.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: od 2. – 7. leta starosti otroka, oziroma do 35 kilogramov teže

Dimenzije: 46 x 20 x 36cm

Teža: 3 kg

Navodila za vzdrževanje: Čiščenje plastičnih delov s čisto mehko krpo. Vzmetnica je pralna v pralnem stroju, sušenje na prostem. Pasove prerite ročno z vodo in blago milnico.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Potovalna posteljica v kovčku BedBox™ 2.0 Pink Lemonade”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja