Stokke® Previjalna lesena podloga z blazino
199,00 Dodaj v košarico

Stokke® Previjalna lesena podloga z blazino

199,00

Stokke® Previjalna lesena podloga z blazino je vsestranski dodatek, ki ga lahko namestite na vrh otroške posteljice, zibelke ali previjalnega predalnika. Kasneje pa lahko prevajalno podlogo obrnete in v hipu spremenite v otroško pisalno mizo.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Previjalna podloga ali otroška pisalna mizica?

Stokke® Previjalna lesena podloga z blazino enostavno namestite na otroško posteljico, zibelko ali previjalni predalnik. Zaščitne stranice in oblazinjena vzmetnica nudijo varen in udoben prostor za previjanje vašega otroka. Višina previjalne podloge je prilagojena tako, da spodbuja stik z očmi, kar je za malčke zelo pomembno, saj nenehno iščejo vašo pozornost. Izberete lahko med dvema pozicijama, odvisno od osnovne enote in postavitve prostora. Podložena vzmetnica je vodoodbojna in enostavna za čiščenje. Priložena je tudi škatla za shranjevanje, ki jo je mogoče pritrditi na katero koli stran previjalne podloge.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

da:,de:,en:Stokke® Home™ Changer. for WEB use.,en-US:,es:,fr:,it:,ja:,ko:,nl:,no:,pl:,pt:,ru:,sv:,tr:,zh:,zh-CN: view 1

Uporaba: do 11 kg

Dimenzije: 78 x 53 x 15 cm

Teža: 10.4 kg

Material: MDF – mediapan

Navodila za vzdrževanje: obrišite z vlažno in nato s suho krpo

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Previjalna lesena podloga z blazino”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja