Stokke® Previjalna torba Black
129,00 Dodaj v košarico

Stokke® Previjalna torba Black

129,00

Stokke® Previjalna torba bo zagotovo dopolnila vaš videz. Elegantna in hkrati funkcionalna torba se pritrdi na kateri koli voziček Stokke®, lahko pa jo nosite tudi čez ramo ali kot nahrbtnik.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Elegantna in funkcionalna torba

Stokke® Previjalna torba je idealen dodatek k vašemu vozičku. Ne samo, da je elegantna in prijetna za nošnjo, ampak je hkrati tudi zelo funkcionalna. Torba se pritrdi na kateri koli voziček Stokke®, lahko pa jo nosite tudi čez ramo ali kot nahrbtnik. Vsebuje žepe različnih velikosti, vključno z vodotesnim stranskim žepom. Oblazinjena previjalna preproga je nameščena v stranskem žepu, da je zmeraj pripravljena za hiter dostop. Vključena je še dodatna snemljiva toaletna torbica.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

da:,de:,en:da:,de:,en:Stokke® Stroller Changing Bag,en-US:,es:,fr:,it:,ja:,ko:,nl:,no:,pl:,pt:,ru:,sv:,tr:,zh:,zh-CN:,en-US:,es:,fr:,it:,ja:,ko:,nl:,no:,pl:,pt:,ru:,sv:,tr:,zh:,zh-CN: view 1

Dimenzije: 39 x 13 x 26 cm

Teža: 0.88 kg

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Previjalna torba Black”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja