Stokke® Previjalni predalnik White
398,00 Dodaj v košarico

Stokke® Previjalni predalnik White

398,00

Stokke® Previjalni predalnik ima prostorne predale z mehkim zapiranjem, ki ponujajo veliko prostora in omogočajo enostaven dostop, ne da bi umaknili pogled od vašega otroka. Predalnik je popolne višine za previjanje vašega malčka, če imate nanj nameščeno Stokke® Previjalno leseno podlogo z blazino.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Previjalni predalnik z ogromno prostora

Stokke® Previjalni predalnik ima tri prostorne predale z mehkim zapiranjem, ki ponujajo ogromno prostora za pripomočke za previjanje, malčkova oblačila ali celo igrače. Predalnik je popolne višine za previjanje, če nanj namestite Stokke® Previjalno leseno podlogo z blazino. Odvisno od tega, kako ga postavite v prostor, lahko do njega dostopate na dva načina. Odprti prostor pod predalnikom vam omogoča, da se boste lahko lažje približali malčku med preoblačenjem. Skandinavski dizajn skupaj s trpežnim materialom je klasičen kos pohištva, ki bo držal leta in odraščal skupaj z otrokom.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Stokke® Home™ Dresser. for WEB use. view 1

Dimenzije: 73 x 88 x 50 cm

Teža: 40 kg

Material: MDF – mediapan

Navodila za vzdrževanje: obrišite z vlažno in nato s suho krpo

Brand

Stokke

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Previjalni predalnik White”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja