Stokke® Rokavice za voziček Onyx Black

Stokke® Rokavice za voziček Onyx Black

69,00

Stokke® Rokavice za voziček bodo poskrbele, da vas med hladnimi zimskimi sprehodi ne bo zeblo v roke. Rokavice so zelo tople, saj imajo podlago iz mehkega flisa, hkrati pa so modne, zato boste tudi v zimskih časih lahko izgledali šik.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Za hladne zimske sprehode

Stokke® Rokavice za voziček bodo grele vaše roke med sprehodi v mrzlih zimskih dneh. Podlogo imajo iz mehkega flisa, zato vas zagotovo v njih ne bo zeblo. Zunanji del je iz vodoodpornih materialov, ki vas hkrati ščitijo tudi pred vetrom. Rokavice lahko pripnete na ročaj kateregakoli vozička, tako, da bodo zmeraj pripravljene za uporabo.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Brand

Stokke

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Rokavice za voziček Onyx Black”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja