Stokke® Set otroške banjice in podpore za novorojenčka Flexi Bath® White

Stokke® Set otroške banjice in podpore za novorojenčka Flexi Bath® White

62,00

Stokke® otroška banjica Flexi Bath® je zložljiva in prenosna, zato je primerna za uporabo doma ali na potovanjih. Ima nedrseče dno, s priročnim čepom za odtekanje vode, ki je hkrati tudi indikator temperature, saj je občutljiv na vročino in se obarva glede na temperaturo vode, kar staršu olajša priprave na kopanje. Zraven je vključena tudi ergonomska podpora za novorojenčke, ki omogoča večje udobje.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroška banjica za doma ali za na potovanje

Otroška banjica znamke Stokke®  je primerna za novorojenčke in otroke vse do 4. leta starosti. Zelo je praktična, saj je plosko zložljiva in lahka, kar pomeni, da jo boste lahko shranili in odnesli na potovanje kamorkoli. Ima nedrseče dno, posebnost pa je čep za odtekanje vode, ki je hkrati tudi indikator temperature, saj je občutljiv na vročino in se obarva glede na temperaturo vode, kar staršu olajša priprave na kopanje. Bodite pozorni, saj čep ne nadomešča termometra, zato vedno preverite vodo še sami. Kadar ste v dvomih, uporabite termometer za natančno določanje temperature. Podpora oponaša držo mamine roke, zato je dojenček v njej bolj sproščen in zadovoljen, hkrati pa je oblika ergonomsko prilagojena njegovi naravni obliki telesa. Uporabljali jo boste lahko do približno 8. meseca starosti oziroma do maksimalne teže 8 kilogramov, nato pa bo dojenček v banjici med kopanjem verjetno že samostojno sedel.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: od rojstva do 4. leta starosti

Dimenzije: 66 x 24 x 35 cm, zložena: 63 x 24 x 10 cm

Teža: 1,3 kg

Material: polipropilen (PP) in termoplastični elastomer (TPE)

Navodila za vzdrževanje: V banjici uporabljajte le vodo in mila in šampone, ki so deklarirani posebno za otroke. Pred shranjevanjem banjico dobro posušite.

Brand

Stokke

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Set otroške banjice in podpore za novorojenčka Flexi Bath® White”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja