Stokke® Steps™ Baby Set – Pink

89,00

Otroški stolček Stokke® Steps™ Chair čudovitega sodobnega in modernega videza je stolček, ki bo rastel z vašim otrokom. V kombinaciji z vstavkom Stokke® Steps™ Baby Set v poljubnem barvnem odtenku je primeren za uporabo že od dojnečkovega 6. meseca do 3. leta starosti.

Vključuje sedež z varovalnim okvirjem in naslonjalo za podporo hrbta z varovalnim pasom. Stokke® Steps™ Baby Set se v celoti in povsem enostavno (brez uporabe dodatnega orodnja) pritdi na otroški stolček Stokke® Steps™ Chair z nosilnostjo kar 85 kg.

Da bi malčku zagotovili varnost, priporočamo uporabo varnostnega pasu in vstavka Stokke® Steps™ Baby Set do malčkovega 3. leta startosti oziroma do trenutka, ko malček samostojno in varno sedi brez podpore, varovalnega okvirja in pasu. Stolček Stokke® Steps™ Chair v kombinaciji s Stokke® Steps™ Baby Set vstavkom postane malčkov prvi stolček za hranjenje in kasneje prvi stolček za igro, ustvarjanje in učenje.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!