Stokke® Varovalo za stol Tripp Trapp® Baby Set Soft Mint

Stokke® Varovalo za stol Tripp Trapp® Baby Set Soft Mint

49,00

Stokke® Varovalo za stol Tripp Trapp® Baby Set zagotavlja malčku izjemno bočno in hrbtno oporo pri sedenju. Varovalo je primerno za čas, ko lahko vaš otrok sedi brez pomoči (približno 6 mesecev). Preprosto, brez orodja ga namestite na stolček Tripp Trapp® in malček bo samostojno užival ob mizi v vaši družbi.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Izjemna podpora za samostojno sedenje

Stokke® Varovalo za stol Tripp Trapp® Baby Set omogoča, da se bodo lahko tudi vaši najmlajši člani samostojno pridružili druženju ob mizi. Set daje otroku izjemno bočno in hrbtno oporo pri sedenju, hkrati pa zagotavlja svobodo gibanja in mu pomaga pri učenju pravilnega samostojnega sedenja. Ko je otrok že dovolj spreten, lahko otroški komplet odstranite in mu omogočite večjo svobodo gibanja in neodvisnost. Set je premišljeno izdelan tako, da je uporabniku prijazen, zato lahko starši otroka enostavno namestite v stolček in iz njega. Izdelek je namenjen otrokom, ki lahko sedijo brez pomoči in vse do 3 let ali z največjo težo 15 kg. 

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Tripp Trapp® chairs in Oak Natural with Baby Set White. view 1

Uporaba: od 6. meseca (oz. ko otrok zmore samostojno sedeti) do 3. leta

Dimenzije: 40 x 15 x 25 cm

Teža: 0.6 kg

Material: polipropilen brez BPS, BPA, ftalatov in drugih škodljivih snovi

Navodila za vzdrževanje: obrišite z mokro in nato suho krpo

Brand

Stokke

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Varovalo za stol Tripp Trapp® Baby Set Soft Mint”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja