Stokke® Zimska vreča Footmuff Brushed Lilac
129,00 Dodaj v košarico

Stokke® Zimska vreča Footmuff Brushed Lilac

129,00

Stokke® Zimska vreča Footmuff je idealna za hladne jesenske in zimske sprehode, saj poskrbi, da bo otroku prijetno toplo in tudi udobno. Malček bo imel v zimski vreči še vedno dovolj prostora, ki mu bo omogočalo svobodno gibanje.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Za hladne jesenske in zimske sprehode

Stokke® Zimska vreča Footmuff poskrbi, da je na mrzlih jesenskih in zimskih sprehodih malčku zmeraj prijetno toplo. Omogoča mu, da se lahko v njej svobodno premika in mu s tem nudi udobje. Nastavljiva sprednja odprtina pomaga uravnavati temperaturo, tako da bo vašemu malčku vedno prijetno. Stokke® Foot Muff je na voljo v različnih barvah, ki se lahko uskladijo z vašim vozičkom Stokke®.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Dimenzije: 90 x 45 x 12 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Zimska vreča Footmuff Brushed Lilac”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja