Tiba+Marl® Previjalna torba Raf Holdall Faux Pale Grey

165,00

Čudovito previjalno torbo prikladnih dimenzij Raf Holdall boste mamice lahko uporabljale že pred dojenčkovim rojstvom, saj je zaradi svoje prostornosti, prikladnih dimenzij in praktičnosti tudi super torba za v porodnišnico.

Kasneje bo to dojenčkova previjalna torba, ki bo skrbno varovala vse njegove potrebščine; stekleničko, igračke, plenice, oblačila in dodatke. Torbo lahko uporabite tudi za izlete, vikend počitnice, za v varstvo, vrtec ali službo.

Narejena je iz visoko kakovostnih materialov, ki so vodoodporni. Torba ima 5 dodatnih notranjih žepkov; tako žepek za telefon, kakor tudi razdelni izolirani žepek za stekleničko z eleastiko, ki bo poskrbel, da bodo tekočine vedno na varnem, skrbno hranjene in da pri prenašanju torbe ne bo prišlo do polivanja.

Poleg torbe prejmete tudi priročno dodatno torbico za shranjevanje ključov, dokumentov, denarnice in drugih dodatkov.

Torbi je dodana tudi oblazinjena šik podloga za previjanje, s katero boste vašemu malčku vedno zagotovili previjanje na čisti podlagi.

Torbo lahko nosite v roki ali položeno na pregibu komolca, s pomočjo nastavljivega ramenskega pasu pa jo lahko nosite tudi preko rame.

S prelepo torbo Tiba+Marl Raf Holdall boste vedno izstopali.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Šifra: TM1041 Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!