To to lanolin za nego bradavic, 50 ml

To to lanolin za nego bradavic, 50 ml

13,90

Zaščitno mazilo za bradavice neguje suhe in občutljive bradavice doječih mater. Z mazanjem začnite najkasneje v 5. mesecu nosečnosti. Mazilo je 100 % naravno in ga pred dojenjem ni potrebno odstranjevati.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

To.to lanolin deluje kot izredno dober vlažilec in regenerator kože. V času nosečnosti si z njim okrepite bradavice in jih pripravite na dojenje. Med dojenjem z mazanjem z lanolinom bradavicam vračate naravno vlažnost in preprečite izsušitev. Priporočamo mazanje po vsakem dojenju in vmes po potrebi. Lanolina pred dojenjem ni potrebno odstranjevati. to.to lanolinu je dodanega malo olivnega olja za boljšo absorpcijo in boljšo mazljivost, saj je čisti lanolin precej kompaktne strukture.

Primeren tudi za občutljivo kožo, dermatološko testiran.

Prednosti:
– 100 % naravnih sestavin
– do 20 % olivnega olja za boljšo absorpcijo in lažji nanos
– mazila ni potrebno odstranjevati pred dojenjem
– posebna brezzračna (»airless«) pumpica
– s certifikatom NARAVNA KOZMETIKA

Lastnosti: Zaščitno mazilo ima optimalno kombinacijo lanolina ter olivnega olja, da je enostaven za nanos in se hitro vpije. Zaradi svoje sestave blago neguje suhe in občutljive bradavice doječih mater. Pred dojenjem ga ni potrebno odstranjevati.

Namen uporabe: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi in sluznico. Uporaba ni priporočljiva za ljudi, ki so alergični na katerokoli sestavino. Shranjujte pri sobni temperaturi, izven dosega otrok

Navodilo za uporabo: Po vsakem dojenju vodno utrjeno vato to.to namočite v vodo in rahlo obrišite ostanke mleka. Osušite in namažite z lanolinom. Če so bradavice boleče na dotik, nanesite mazilo na blazinice za dojenje to.to in si jih namestite na dojke.
Sestavine/Ingredients: Lanolin, Olea Europaea Fruit Oil