Trixie® Glasbena blazinica Mr. Polar Bear
28,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 28,95.

Dodaj v košarico

Trixie® Glasbena blazinica Mr. Polar Bear

28,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 28,95.

Glasbeno blazinico Trixie® lahko obesite nad posteljico in z njo popeljete otroka v sladki spanec. Prikupna žival pa bo dodala sobici piko na i.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Glasbena blazinica Trixie® je v obliki prikupne živali. Obesite jo lahko nad posteljico in z njo popeljete otroka v sladki spanec. Nežna glasba bo otroka umirila in ljubka žival pa bo dodala sobici piko na i. Podarite jih lahko, kot čudovito darilo bodoči mamici za babyshower ali pa kot majhno pozornost ob rojstvu dojenčka.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 20 cm
Navodila za vzdrževanje: obrišite z vlažno krpo

Brand

Trixie®