TOYS_2.1-01
Trixie® Piskajoča ropotuljica Mr. Polar Bear

Trixie® Piskajoča ropotuljica Mr. Polar Bear

12,95

Trixie® Piskajoča ropotuljica je otroku prijazna igračka, ki hkrati igra vlogo ropotuljice in je idealne velikosti, da jo lahko vaš malček prime s svojimi majhnimi rokicami.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Majhna, mehka in prikupna igrača lahko malčke zaposli na tri načine. Kadar jo stresejo zaropota, kadar jo stisnejo zapiska in kadar potrebujejo bližino, se z njimi pocrklja.

Blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: sprednji del je sestavljen iz 100% bombaža, zadnji del 100% poliester.

Dimenzije: 16 x 5,5 cm

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Piskajoča ropotuljica Mr. Polar Bear”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja