Trixie® Igračka žirafa Moonstone

Trixie® Igračka žirafa Moonstone

9,95

Za naše najdražje malčke! Trixie® žirafa Moonstone je primerna za dojenčke od rojstva naprej in bo njihov zvesti spremljevalec ter vir zabave kjerkoli in kadarkoli.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Trixie

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroku prijazna igračka Trixie® je primerna da jo lahko vaš malček prime z majhnimi ročicami. Mehka in ravno prav majhna glasno zapiska, ko jo dojenček stisne in prisrčno ropota, zato spodbuja dojenčka k gibanju in pozitivno vpliva na njegov razvoj motorike ter pomaga pri učenju vzroka in posledice.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 26 x 9 cm
Navodila za vzdrževanje: Očistite s krpo.

Brand

Trixie