Trixie® Lesena hiška Mrs. Rabbit

Trixie® Lesena hiška Mrs. Rabbit

19,95

Lesena didatkična hiška je idealno darilo za vsakega malčka, ki je aktivno pričel raziskovati svet oblik in spretnosti svojih malih prstkov. Vsaka hiška vsebuje leseno žival in geometrijske like. 

 

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Trixie

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

 Lesena hiška je v celoti izdelana iz 100% lesa s certifikatom FSC ©. Vse barve so na vodni osnovi, varne za otroke in niso strupene.

Dimenzije : 9 x 15 x 10cm

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Lesena hiška Mrs. Rabbit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja