Trixie® Mini aktivnostna igračka Mrs. Elephant

Trixie® Mini aktivnostna igračka Mrs. Elephant

14,96

Ta majhna Trixie® Mini aktivnostna igračka bo vašega malčka spremljala na vsakem koraku kot soborec v svetu, ki ga raziskuje. Njena velikost bo malčku omogočala, da jo z lahkoto drži s svojimi majhnimi ročicami, vgrajeno grizalo pa bo pomirjalo dlesni ob nelagodju pri izraščanju zob.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trixie® Mini aktivnostna igračka je idealna za vse malčke že od rojstva naprej. Z njimi bo zaradi svoje priročne velikosti lahko odšla kamorkoli in kadarkoli, hkrati pa jo bodo lahko prijele še tako majhne ročice. Igračka vsebuje tudi grizalo, ki bo prišlo prav v časih, ko bodo začeli malčku izraščati prvi zobki.

Blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž, grizalo: 100%TPE, polnilo: 100% poliester

Dimenzije: 16 cm x 8,5 cm

 

Brand

Trixie®