Trixie® Naprstna lutka Mrs. Elephant

Trixie® Naprstna lutka Mrs. Elephant

4,95

Trixie® Naprstna lutka je primerna za otroke od rojstva naprej. Z njo bo otrok razvijal svojo domišljijo in jo zaradi svoje prikupne velikosti vzel s sabo kamorkoli bo želel.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Trixie

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trixie® Naprstna lutka, ki je primerna za otroke od rojstva naprej poskrbi, da se vaš malček zamoti v vsakem trenutku. Z naprstno lutko bo otrok razvijal svojo domišljijo saj si lahko izmišljuje in ustvarja zgodbe, hkrati pa se neizmerno zabava. Ljubke lutke različnih živali bodo malčka vzpodbudile k neskončnemu fantaziranju in ustvarjanju novih pripovedk. Njihova prikupna velikost pa poskrbi, da jo lahko vzamete s sabo kamorkoli.

Blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž, polnilo: 100% poliester

Vzdrževanje: Pranje na 30°C.

Brand

Trixie