Trixie® Priponka za dudo Mrs. Rabbit

Trixie® Priponka za dudo Mrs. Rabbit

12,95

Trixie® Priponka za dudo bo čuvala dudico vašega malčka. Leseno sponko lahko varno pritrdite na otrokova oblačila, silikonski obroč pa vam omogoča, da nanj pritrdite katero koli vrsto dude.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Trixie

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trixie® Priponka za dudo bo poskrbela, da se dudica vašega malčka ne bo izgubila. Leseno sponko lahko varno pritrdite na otrokova oblačila, silikonski obroč pa vam omogoča, da nanj pritrdite katero koli vrsto dude. Izberite svojega najljubšega prijatelja, ki bo vašemu malemu zakladu delali družbo!

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž, polnilo 100% poliester

Brand

Trixie

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Priponka za dudo Mrs. Rabbit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja