Trixie® Zložljiva aktivnostna živalica Mr. Fox

Trixie® Zložljiva aktivnostna živalica Mr. Fox

34,95

Trixie® Zložljiva aktivnostna živalica je sestavljena iz treh elementov v obliki kroga, ki med premikanjem oddajajo zvok. Cilj je vse elemente zložiti v pravilni vrstni red, z glavo na vrhu. Ta igrača vzpodbuja motorične sposobnosti in logično razmišljanje.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Trixie

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trixie® Zložljiva aktivnostna živalica je sestavljena iz treh elementov v obliki kroga, ki med premikanjem oddajajo zvok. Cilj je vse elemente zložiti v pravilni vrstni red, z glavo na vrhu. Obročki so narejeni iz različnih materialov, vsi pa vsebujejo šumeč papir. Ta igrača vzpodbuja motorične sposobnosti in logično razmišljanje. Z njo bo spoznal različne materiale, teksture in zvoke.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž, polnilo 100% poliester

Dimenzije: 25 cm x 18,5 cm

Navodila za vzdrževanje: Pranje na 30°C

Brand

Trixie