Tula Nosilka Half Buckle Play

149,90

Z ergonomsko mehko nosilko Baby Tula, bo vaš malček vedno v varnem zavetju vašega objema.

Prilagodite si dnevno crklanje z dojenčkom v novi Tula Half Buckle nosilki, katero je navdihnil azijski hibrid nosilke. Ergonomska nosilka vam ponuja udobje in enostavnost uporabe in je nastavljiva popolnoma po vaših in malčkovih merah.

Podložene naramnice so podobne kot pri nosilki Mei Tai in se nosijo križem in se popolnoma prilagodijo, so lahko nastavljive in dodatno objamejo otročka in vas, kar ponuja še dodatno oporo. Half Buckle je primerna za nošenje od novorojenčka do malčka oziroma od 3,2 – 20,4 kg in ponuja 3 ergonomske položaje, spredaj z otročkom obrnjenim k vam, na boku in na hrbtu.

1. Inovativno hrbtišče nosilke
Hrbtišče je nastavljivo na tri različne širine in dve različni višini, ki omogočajo ergonomski udoben položaj od novorojenčka do malčka.

2. Podložene naramnice, ki se nosijo križno
Elegantne naramnice na zavezovanje omogočajo prilagajanje posamezniku in zagotavljajo optimalno podporo vratu in ramenom. So hitro in enostavno nastavljive za različne nosače nosilke.

3. Lahek material, ki diha
Nosilke so odgovorno zasnovane in skrbno izdelane iz mehkega 100% bombaža, ki diha.

4. 3 ergonomski položaji nošenja
Nosilka ponuja 3 ergonosmke položaje nošenja in sicer, spredaj z otročkom obrnjenim k nosaču, na hrbtu in na boku. Vsi položajo omogočajo naraven, ergonomski položaj za daljše udobno nošenje, ki spodbujajo pravilen in zdrav razvoj kolkov in hrbtenice pri razvoju otroka.

5. Širok in podložen pas
Širok in podložen pas zagotavlja udobno nošenje, ki enakomerno porazdeli težo in vsebuje tudi velik priročen žep.

6. Dodatno podložene blazinice pri odprtinah za nogice
Le te ohranjajo otroka v ergonomskem položaju in mu zagotavljajo kar največje udobje tudi med daljšim nošenjem.

7. Enostavno nastavljiv dizajn
Nosilka s svojimi nastavitvami omogoča, da jo popolnoma prilagodite sebi in vašemu otročku med rastjo. Nosilka je primerna od novorojenčka do malčka, brez vstavka oziroma od 3,2 – 20,4 kg.

8. Priložena snemljiva kapuca
Snemljiva kapuca bo poskrbela, da je vaš malček zaščiten pred soncem med družinskimi potepi, da mu drži glavico na mestu med spanjem in vam nudi dodatno zasebnost med dojenjem.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Kategorija:
Izdelki za otroke

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!