Košarica

100 % varen nakup!

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam pomagamo!
Na voljo smo vam vsak delovnik od 9h do 15h.

+386 40 884 684
narocila@all4kids.si

Družbena omrežja

izipizi otroška sončna očala

Otroška sončna očala? Jih otroci potrebujejo?

Ali otroci potrebujejo sončna očala? Seveda!

Raziskave so pokazale, da tudi otroci potrebujejo sončna očala. Sončna očala lahko damo otroku takoj, ko jih sprejme, saj je oči potrebno zaščititi čimprej. Otroci bi naj sončna očala začeli nositi že zelo zgodaj, približno od 6. meseca naprej.

Starši se zelo redko odločijo za nakup sončnih očal, bi pa se morali zavedati, da se otroško oko v 75% razvije do otrokovega 12. leta starosti in da je ravno v tem času zelo pomembno, da s kakovostno zaščito naredijo vse in preprečijo različne poškodbe oči, saj izpostavljanje sončnim žarkom lahko vodi do poškodbe očesne leče in mrežnice ter dolgoročno posledično do poškodb vida. Resne posledice ni nujno, da se pokažejo takoj, saj se lahko odraz pojavi šele v odrasli dobi.

Za zaščito uporabnikov je v Evropi sprejet certifikat CE, ki zagotavlja, da očala nudijo varno stopnjo zaščite. Kadar kupujete otroška sončna očala, je pomembno, da preverite, da je okvir iz materialov, ki ne povzroča alergij ter, da otroška sončna očala nosijo oznako CE. Priporočljivo je, da se izberejo sončna očala, ki nudijo 99% ali 100% zaščito pred UV žarki ter, da se za otroke izberejo takšna, ki imajo okrog glave zaščitni trak. Kadar izbiramo otroška sončna očala se je potrebno osredotočiti na samo kakovost. Otroška sončna očala morajo biti lahka in trpežna, pri sami izbiri pa so najpomembnejša stekla, ki morajo nuditi najvišjo zaščito pred UVA in UVB žarki.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preprosto vračilo

14-dnevna garancija zadovoljstva

Iskreno in strokovno svetovanje

Nudimo vam točne informacije

100% varen nakup

Varni načini plačila