Vabljeni na čarobno otvoritev trgovine All4Kids v Mariboru!

Vabljeni na otvoritev otroške trgovine All4Kids v Mariboru

Čarobni mesec DECEMBER se lahko prične ✨.

Nepozaben pričetek najbolj prazničnega meseca v letu bomo v Mariboru tokrat zagotovili kar mi – z otvoritvijo otroške trgovine All4Kids!

 

Vabimo vas, da se nam pridružite v soboto, 02.12. na otvoritvi, na kateri boste skupaj z najmlajšimi doživeli pravo otroško pravljico. Da bo otvoritev zares nepozabna, polna presenečenj in igriva, bo namreč poskrbel čarovnik Sam Sebastian.

 

Pridružil se nam bo ob 11. uri in s svojimi čarovnijami zagotovo pričaral nepozabno vzdušje. Na dan otvoritve vas bomo pockrljali s toplimi napitki in otvoritvenim popustom.

Več o dogodku si lahko preberete TUKAJ.

 

Komaj čakamo, da v staro mesto jedro vrnemo pozitivno energijo. Verjamemo, da vas bomo navdušili s kakovostno ponudbo, osebnim pristopom in drugačnim konceptom.

Veselimo se druženja z vami in z vašimi najmlajšimi to soboto!

Se vidimo!

OTVORITVENA PROMOCIJSKA AKCIJA!

Če se iz kakršnegakoli razloga otvoritve ne boste mogli udeležiti, smo pa za vas pripravili 10 % otvoritveni popust, ki ga lahko izkoristite v naši spletni trgovini!

Koda za 10 % popust: otvoritevMB10

Lep decemberski pozdrav,
ekipa All4Kids.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Izdelki za otroke

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!