908053805991160

Valentinovo – izdelajte darilce s pomočjo prstnih odtisov!

valentinovo srce 1

Ustvarite čudovite vazice ali šalčke

Imeti otroka ima zraven mnogo drugih stvari, eno magično moč: spremeni ti pogled na življenje in te naredi srečnega. Zelo rada ustvarjam, prav tako, pa so meni osebno všeč darilca, ki jih izdelam sama, oziroma s pomočjo otrok. Moram priznati, da so mi zelo všeč izdelki, ki nastanejo s pomočjo prstkov ali rokic naših malčkov, zato bom z vami delila idejo, ki se mi je zdela čist kjut :).

Ustvarjajte z otroki in za valentinovo izdelajte vazico (lahko tudi šalčko) s prstnim odtisom vašega malčka. Vazica bo ostala kot lep spomin in bo imela sentimentalno vrednost.

darilce za valentinovo2
darilce za valentinovo2

Kaj vse potrebujete za izdelavo vazice za valentinovo?

  • majhno belo vazico, ali belo šalčko,
  • rdečo in roza akrilno barvo,
  • čopič ter
  • alkoholni flumaster.

Postopek izdelave darilca za valentinovo:

S pomočjo čopiča na prst vašega malčka nanesite barvo. Barvo lahko nanesete tudi tako, da vaš otrok v barvo pomoči kar prst ali pa jo nanesete s pomočjo vašega prsta. Čisto vaša izbira :).

Pod rahlim kotom pritisnite s prstom na vazico (ali katerokoli drugo podlago). Nato ponovno namažite prst in ga pritisnite iz drugega zornega kota, tako, da se bosta prsta odtisa prekrila, in da boste dobili srce. Ponovite z drugo barvo in ustvarite novo srce. Ponovite toliko krat, kot želite, v kolikor vam je všeč, lahko okrasite celo vazico s prstnimi odtisi vašega malčka. Ko boste končali z odtisi s pomočjo alkoholnega flumasterja napišite sporočilce za valentinovo. Pustite, da se barva posuši (1-2 uri).

Želim vam prijetno ustvarjanje in verjamem, da imajo takšna darilca globji pomen in da jih bo vsak vesel. Bodite kreativni s svojimi otroki in uživajte v materinstvu.

Vam je všeč ideja?

Če imate tudi vi kakšno idejo, bom je zelo vesela. Lahko jo delite z menoj s sporočilom preko Fb ali pa mi jo posredujete na e-mail: info@all4kids.si.

Vas zanima kako si lahko doma izdelate balzam za ustnice? Poglej tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Izdelki za otroke

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!