Kinderkraft® Select Otroški avtosedež z IsoFix bazo I-Guard™ i-Size 0+/1 (40-105 cm) Cool Grey
299,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 299,99.

Dodaj v košarico

Kinderkraft® Select Otroški avtosedež z IsoFix bazo I-Guard™ i-Size 0+/1 (40-105 cm) Cool Grey

299,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 299,99.

Otroški avtosedež z IsoFix bazo I-Guard™ i-Size je primeren od rojstva do približno otrokovega 4. leta starosti (40-105 cm) in ustreza standardu R129 i-Size.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Testiran pod najstrožjimi pogoji

Sistem Easy Spin 360° vam omogoča, da z eno roko enostavno obrnete sedež proti vratom avtomobila. Otroka vam bo bolj udobno namestiti v avtosedež, prav tako pa boste otroka lažje pripeli s pettočkovnim varnostnim pasom. Sistem omogoča hitro spremembo položaja iz vzratnega naprej, ne da bi morali avtosedež odstraniti iz avtomobila. Funkcija Reclining omogoča enostavno nastavitev kota naklona avtosedeža s samo eno roko. S prilagajanjem položaja malemu sopotniku zagotovite udobje in večjo varnost v primeru trka. Posebne odprtine v lupini avtosedeža v kombinaciji z zračnim materialom sedeža učinkovito odvajajo vlago v vročem vremenu, tako, da je malčkom prijetno v vseh vremenskih pogojih. Avtosedež ima integrirano bazo, ki s pomočjo ISOFIX-a zagotavlja enostavno, hitro in varno namestitev. I-Guard™ je opremljen tudi s podporno nogo z 11 možnostmi nastavitve in štirimi indikatorji pravilne namestitve. Vse to odpravlja nevarnost nepravilne namestitve v avto. Sistem Easy Grow vam omogoča istočasno spreminjanje višine vzglavnika in varnostnega pasu. Z eno roko lahko nastavite vzglavnik v šest položajev, kar poveča varnost in udobje za vašega otroka na potovanjih. Notranji pettočkovni varnostni pas ima podloge z nedrsečimi trakovi pod njimi. Zahvaljujoč kavljem na obeh straneh avtosedeža lahko varnostni pas enostavno zložite nazaj in tako malčka lažje namestite v avtosedež. Zaponko je mogoče pritrditi, da preprečite, da bi padla, kar znatno poveča udobje medtem ko zavarujete svojega otroka.

Kinderkraft Select

Pri liniji Kinderkraft Select gre za vrhunske zaključke in najvišje varnostne standarde. Ustvarjen je, da vam olajša vsakdanje življenje ter, da zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših staršev in otrok. Brezčasen dizajn in funkcionalnost sta ključ za odlične izdelke za vsakodnevne sprehode, potovanja in “prve izlete” vašega malčka.

Vaši izzivi, Kinderkraft® rešitve

Pri Kinderkraft® že več kot 10 let lajšajo življenje družin in skrbijo za potrebe otrok in staršev. Njihove izdelke uporablja na milijone otrok po vsem svetu in se nenehno razvijajo, da bi bili njihovi izdelki na voljo vsem družinam. Izjemna in nadvse priljubljena blagovna znamka prisega na vrhunsko kakovost, inovativno tehnologijo in trajne materiale.

Uporaba: od rojstva do približno 4. leta starosti (40-105 cm)
Dimenzije: 65 x 44 x 58 cm
Teža: 13,6 kg

Brand

Kinderkraft®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kinderkraft® Select Otroški avtosedež z IsoFix bazo I-Guard™ i-Size 0+/1 (40-105 cm) Cool Grey”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja