Najboljši izdelki za vaše najmlajše.


Tempo življenja narašča zato je naša izbira, prava izbira. Zakaj? Zato, ker na naši spletni strani najdete čudovite stvari, ki olajšajo zasedeno življenje mamice in ostalih družinskih članov.

Z našimi produkti bodo mamice, očetje, babice, dedki,… doživeli posebne trenutke, saj so primerni za vsakodnevno uporabo in jih  enostavno lahko uporabimo kjerkoli, kadarkoli, v vsakem gospodinjstvu ter za vsakega družinskega člana.

Izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami in prav vsaka izmed njih predstavlja posebno zgodbo.

My Bag’s

Torbice, kovčki, nahrbtniki,… ki jih boste preprosto vzljubili. So enostavni za čiščenje, vzdrževanje in olajšajo zasedeno življenje matere. V MyBag je prostor za vsak kos oblačila, plenice in ostale stvari, hkrati pa je idealna za potovanja.

MyBags blagovna znamka oblikuje otroške dodatke in torbe za celotno družino. Našli boste vesele, barvite potiske z dodatkom humorja, ki dodatno poudarijo nežnost in igrivost novorojenčkov. Material pooseblja filozofijo poenostavljanja stvari, saj je enostaven za čiščenje in zelo odporen na hektičen tempo vsakodnevnega življenja družin. Inovacijo pri izdelavi je uporaba najlona, ki omogoča vzdržljivost in ohranjenost. Blagovna znamka My Bag’s prihaja iz Španije in se lahko pohvali z že več kot 300 trgovinami. Veseli smo, da smo tudi mi postali del te uspešne ekipe, ki se trudi z ustvarjanjem čudovitih, unikatnih in drugačnih stvari, s katerimi vam obljubljamo, da boste doživeli posebne trenutke.

DoddleBags

Vrečkice, ki vas bodo zasvojile, saj jih lahko uporabite na 101 način.

ZAKAJ? »DODDLE BAGS« so: brez BPA in PVC;za ponovno/večkratno uporabo;neprodušno zaprte, da vsebina ne izteka;100 ml, da jih lahko imamo med ročno prtljago;pralne (v pomivalnem stroju ali v vroči vodi);namenjene shranjevanju v zamrzovalni skrinji ali prenosni posodici za kosilo;samostoječe za lažje shranjevanje;preproste za uporabo ter polnjenje.

KJE? Svoje »DODDLE BAGS« lahko kadarkoli vzamete s seboj. Tudi napolnite jih lahko s široko paleto izdelkov:domači smoothie; doma pripravljene kašice za otrok; preliv za solato; kozmetični izdelki; detergent za pomivanje posode; stepena smetana; barva za risanje.

 KAKO? »DODDLE BAGS« so preproste za uporabo. Na vrhu odprite zadrgo in napolnite vrečko do oznake. Prepričajte se, da ste vrečko pravilno zaprli, da vsebina ne izteka, in iztisnite vsebino skozi odprtino na strani.

MyyFeed

Poslovite se od stresa ob pripravi toplega obroka za vašega malčka kjerkoli in kadarkoli. Izberite Myyfeed sistem za hranjenje s katerim boste topel obrok pripravili hitro in enostavno. Z “Myyfeed Multi Feeding System” je možno shranjevanje vroče vode in mlečne formule v enem samem izdelku. Po potrebi lahko oboje zmešamo in damo otroku topel obrok. Izdelek je idealen za nočno prehranjevanje otroka ali če smo na poti.

Prednosti:
•Materino mleko ohranja toplo,
•Ohranja temperaturo vroče vode,
•Shranjuje vročo vodo in mlečno formulo,
•Temperira otroške stekleničke.

Tron

Zložljiva kahlica za otroke za enkratno uporabo.Uporabite jo lahko kadar morajo otroci opraviti biološko potrebo na javnih mestih, kadar stranišče ni na voljo oziroma je nehigiensko, med potovanjem, na prireditvah,… Kahlica je priročna in prenosna ter preprosta in enostavna za uporabo. TRON kahlica je izjemno praktična, saj jo lahko pospravite kar v žep ali v torbico.

Banz

Zaščitite svoje otroke pred UV sevanjem z najboljšimi izdelki proizvajalca Baby Banz iz Avstralije. Baby Banz je avstralsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2001 s sedežem v Perthu. V Avstraliji je UV indeks najvišji na svetu, zato podjetje razvija izdelke, ki ščitijo občutljive otroške oči in kožo pred soncem.Očala Baby Banz so oblikovana v sodelovanju avstralskih združenj oftalmologov (Optometrists Association Australia). Očala nudijo 100 % zaščito pred UV žarki  in so skladna s standardoma – EN 1836:2005 ter AS 1067-1990. So kakovostna in premišljeno oblikovana ter nosijo oznako CE.

Blagovna znamka Baby Banz zraven sončnih očal ponuja tudi pokrivala in oblačila z UV zaščitnim faktorjem UPF50+. Zaščitni faktor blokira vsaj 97,5 % škodljivih UV žarkov.Avstralsko podjetje Baby Banz je razvilo izdelke, ki ščitijo občutljivo otroško kožo pred soncem. Kopalna oblačila z UV zaščitnim faktorjem UPF 50+ so prava izbira za vaše malčke, saj zaščitni faktor blokira vsaj 97,5 % škodljivih UV žarkov. Zraven kopalnih oblačil vam ponujamo tudi očala, ki ščitijo občutljive otroške oči pred soncem. Sončna očala, ki nudijo 100 % zaščito pred UV žarki in so skladna s standardoma AS 1067-1990 ter EN 1836:2005, so prava izbira za vaše malčke.