NOVO!
Kinderkraft® Prenosna posteljica Sofi™ Grey
159,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 159,99.

Dodaj v košarico

Kinderkraft® Prenosna posteljica Sofi™ Grey

159,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 159,99.

Sofi™ je otroška posteljica je izjemno lahka in se zloži v samo 5 sekundah. S priloženo potovalno torbo in vzmetnico jo lahko preprosto vzamete s seboj na vsa družinska potovanja.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Počitek, igra in potovanje

Sofi™ je več kot le otroška posteljica. Zahvaljujoč nastavljivi višini vzmetnice je kot nalašč za dojenčke od prvih dni življenja in vse do njihove teže 15 kg. Najprej lahko služi kot udobna posteljica, ki deluje tudi kot zibelka. Ko vaš malček preraste posteljico, pa ji preprosto spustite dno in otroku omogočite, da uživa v novi funkcionalnosti praktične stajice s priročnimi vrati, ki vašemu otroku omogočajo, da lahko poljubno vstopa in izstopa. Opremljena je z udobno vzmetnico, ki jo lahko uporabljate na obeh višinah – popolna je za dremež in igro na mehki podlagi. Varni materiali, iz katerih je izdelana zagotavljajo, da vam bo služila več let. Zraven tega je posteljica delno izdelana iz mreže, ki zagotavlja zračnost in neomejen pogled na otroka. Zaradi priložene torbe in enostavnega zlaganja je Sofi™ nepogrešljiv spremljevalec tudi na potovanjih. Le 5 sekund traja, da posteljico zložite in ste pripravljeni na vsako pot. Zloženo jo lahko pospravite tudi pod posteljo ali v omaro in tako prihranite prostor v sobi.

Vaši izzivi, Kinderkraft® rešitve

Pri Kinderkraft® že več kot 10 let lajšajo življenje družin in skrbijo za potrebe otrok in staršev. Njihove izdelke uporablja na milijone otrok po vsem svetu in se nenehno razvijajo, da bi bili njihovi izdelki na voljo vsem družinam. Izjemna in nadvse priljubljena blagovna znamka prisega na vrhunsko kakovost, inovativno tehnologijo in trajne materiale.

Uporaba: od rojstava do 15 kg
Dimenzije: 107 x 63 x 71 cm; zložena 97 x 63 x 14 cm
Teža: 8,7 kg

Brand

Kinderkraft®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kinderkraft® Prenosna posteljica Sofi™ Grey”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja