NOVO!
Kinderkraft® Gugalnik Lumi™ 2 z igralnim lokom in strešico Light Grey
109,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 109,99.

Dodaj v košarico

Kinderkraft® Gugalnik Lumi™ 2 z igralnim lokom in strešico Light Grey

109,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 109,99.

Lumi™ 2 zagotavlja zanesljivo podporo vsakemu staršu. Nežno se ziblje z ene strani na drugo, kar pomeni, da se bo vaš malček počutil varnega, skoraj kot bi bil v vašem naročju. Opremljen je z daljinskim upravljalnikom in nadzorno ploščo, na kateri lahko izberete eno od petih hitrosti, melodijo (12 skladb, vključno z zvoki narave), nadzirate glasnost ali nastavite časovnik (8, 15 ali 30 minut).

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Varno kot v naročju staršev

Gugalnik Lumi™ 2 se nežno ziblje z ene strani na drugo, kar spominja na zibanje v naročju staršev. Vašemu otroku bo omogočil sprostitev, saj se bo v gugalniku počutil prijetno in varno. Lumi™ 2 ima mehak sedež, ki v kombinaciji z bočnim zibanjem poskrbi, da se vaš malček počuti, kot bi bil v vašem naročju. Priložena blazina in na dotik prijeten material bosta vašega otroka sprostila, gugalnik pa bo zaradi svoje zasnove podprl vašega malčka pri sprejemanju pravega, ergonomskega položaja. Za varnost skrbi nastavljiv pettočkovni varnostni pas z mehkimi podlogami. Priložen je daljinski upravljalnik, s katerim lahko upravljate gugalnik. Vsebuje tudi intuitivno nadzorno ploščo, ki vam omogoča nastavitev hitrosti zibanja (pet hitrosti), melodije (12 pesmi, vključno z zvoki narave) in glasnosti zvoka. Časovnik lahko nastavite na 8, 15 ali 30 minut. Priloženi sta tudi dve igrači, ki spodbujata otroka, da iztegne roke in vadi prijemanje, hkrati pa spodbujata njegovo domišljijo. Gugalnik se lahko uporablja tudi zunaj, saj je priložena še mreža proti komarjem, ki ščiti otroka pred mrčesom. Prevleka gugalnika je izdelana iz hitro sušečega materiala, ki ga lahko odstranite in operete v pralnem stroju.

Vaši izzivi, Kinderkraft® rešitve

Pri Kinderkraft® že več kot 10 let lajšajo življenje družin in skrbijo za potrebe otrok in staršev. Njihove izdelke uporablja na milijone otrok po vsem svetu in se nenehno razvijajo, da bi bili njihovi izdelki na voljo vsem družinam. Izjemna in nadvse priljubljena blagovna znamka prisega na vrhunsko kakovost, inovativno tehnologijo in trajne materiale.

Dimentije: 55 x 59 x 51 cm
Teža: 3,5 kg

Brand

Kinderkraft®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kinderkraft® Gugalnik Lumi™ 2 z igralnim lokom in strešico Light Grey”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja