NOVO!
Nuna® Otroški voziček Trvl™ Cedar
449,99 349,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 349,99.

Dodaj v košarico

Nuna® Otroški voziček Trvl™ Cedar

349,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 349,99.

-22%

Sprehodi bodo z otroškim vozičkom Nuna® Trvl™ postali enostavnejši. Voziček navdušuje z luksuznimi materiali, robustnim okvirjem in inovativnimi funkcijami, ki olajšajo vsakodnevne izzive novodobnih staršev.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Nuna®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popoln sopotnik, ne glede na pot

Otroški voziček Nuna® Trvl™ je popoln za starše, ki iščejo udobje in praktičnost na poti. Otroški voziček združuje luksuzne funkcije za mestno in potovalno uporabo s priročnostjo lahke zasnove. S funkcijo Travel System je pripravljen za uporabo že od rojstva naprej, saj omogoča enostavno pritrditev avtosedeža Nuna® Pipa™ z enim klikom, brez dodatnih adapterjev. Zložite ga lahko s samo eno roko, pri čemer se zložen voziček postavi pokonci in samostojno stoji. Zaradi izjemno nizke teže lahko voziček zlahka prenašate, vključena torba pa vam omogoča dodatno zaščito med potovanjem.

Inovativne funkcije, ki rešujejo vsakodnevne izzive

Vsestranskost vozička se kaže z vzmetenjem na vseh kolesih in zaklepnimi sprednjimi kolesi, enostaven zavorni sistemom na zadnjih kolesih pa vam je zmeraj na kratkem dosegu. Luksuzni usnjeni ročaj in varnostni lok dajeta vozičku eleganten in zmeraj moderen videz. Magnetna zaponka MagneTech Secure Snap™ v sedežnem delu se samodejno zaskoči, nastavljiv pas pa zraven varnosti zagotavlja tudi udobje. Voziček lahko uporabljate v vseh vremenskih razmerah, saj ima zaščito pred soncem UPF 50+, hkrati pa vodoodporno strehico, ki vam bo prišla prav v deževnih dneh. Mrežasto okno na strehici, hitra sprostitev 5-točkovnega pasu in odstranljiva košara pa predstavljajo dodatno piko na i.

Uporaba: od 6. meseca do 22 kg
Dimenzije: 88 x 52 x 111 cm; zložen: 35 x 52 x 72 cm
Teža: 7 kg
Testi in certifikati: Otroški voziček Nuna® TRVL™ je v skladu z evropskim standardom EN 1888:2012. Otroški voziček Nuna® TRVL™ dosega standarde kakovosti: ISO 14001, ISO 9001 in OHSAS 18001

Brand

Nuna®

Začetki blagovne znamke Nuna segajo v Amsterdam; njihov prvi izdelek pa je nastal z željo, da bi tudi najmlajši člani družine lahko uživali za mizo. Sedaj je blagovna znamka staršem poznana po svojih kvalitetnih izdelkih za dojenčke in malčke, njena prepoznavnost pa je v zadnjih letih občutno narasla, saj predstavlja dobro povezavo med kakovostjo in ceno. Nuna vozički so prepoznavni po svojem elegantnem dizajnu in funkcionalnosti ter udobju, ki ga nudijo otroku in staršem. Med vozički je izredno priljubljen model Demi Grow, ki je zasnovan tako, da raste z družino. Blagovna znamka je poznana tudi po svojih avtosedežih; Nuna avtosedež z lahkoto prepoznamo, saj je oblikovan izredno elegantno, a hkrati kvalitetno. Avtosedeži izstopajo tudi po izredno dobrih ocenah na testih ADAC, starši pa jih radi izberejo zaradi funkcionalnosti. Med avtosedeži skupine 0+ je izredno priljubljena Nuna Pipa Next, ki velja za najlažjo lupinico na tržišču. V ponudbi lahko zasledimo tudi druge izredno priljubljene izdelke: počivalnik/gugalnik Leaf Grow, prenosno posteljico Sena Aire in nosilko Cudl.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Nuna® Otroški voziček Trvl™ Cedar”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja